Twoje konto firmowe jest zablokowane i nie możesz składać zamówień. Jeśli masz pytania, skontaktuj się proszę z administratorem Twojej firmy.

Trek'n Eat Quinoa / Komosa ryżowa po meksykańsku - liofilizat wegański

Ocena:
40% of 100
Cena promocyjna 24,57 zł Cena regularna 28,90 zł
Produkt dostępny, gotowy do wysyłki.
Koszt dostawy już od 8,90 zł Szczegóły

Zadaj pytanie
Zapytaj o produkt
Koszty dostawy
Stosujemy PROSTE STAWKI - waga i wymiary przesyłki nie wpływają na cenę dostawy!
Poczta Polska S.A. - usługa Kurier 48
Łączna cena zamawianych towarówKoszt dostawy
Płatne z góryPłatne przy odbiorze
0 - 249,99 zł Płatne z góry 8,90 zł Przy odbiorze 11,90 zł
250 - 349,99 zł Płatne z góry 0 zł! Przy odbiorze 11,90 zł
> 350 zł Płatne z góry 0 zł! Przy odbiorze 0 zł!
InPost - Paczkomaty 24/7
Łączna cena zamaiwanych towarówKoszt dostawy
Płatne z góryPłatne przy odbiorze
0 - 299,99 zł Płatne z góry 10,90 zł Przy odbiorze - nie dotyczy -
> 300 zł Płatne z góry 0 zł! Przy odbiorze - nie dotyczy -
logo dhl DHL - paczka kurierska
Łączna cena zamaiwanych towarówKoszt dostawy
Płatne z góryPłatne przy odbiorze
0 - 449,99 zł Płatne z góry 13,90 zł Przy odbiorze 13,90 zł
> 450 zł Płatne z góry 0 zł! Przy odbiorze 0 zł!

Trek'n Eat Quinoa / Komosa ryżowa po meksykańsku to liofilizat wegański który rozgrzeje Cię dobrym smakiem podczas trekkingowego obiadu. Kucharze niemieckiej marki czerpali inspiracje z kuchni Ameryki Środkowej, która za swoje walory została doceniona na całym świecie. W tym wydaniuproponują zbilansowaną porcję odżywczą dla osób na diecie roślinnej.

Kiedy wybierasz posiłek liofilizowany na górską wędrówkę to starasz się wybierać tylko te najsmaczniejsze pożywienie. Marka Trek’n Eat wyspecjalizowała się w tworzeniu potraw turystycznych, które prócz walorów smakowych dodają także niezbędnej do wędrówki energii. Wybierając te danie możesz mieć pewność, że wzmocnisz organizm, by efektywnie pokonywać kolejne kilometry szlaku.

Posiłek liofilizowany Trek'n Eat Komosa ryżowa po meksykańsku to skuteczne rozwiązanie problemu posiłków podczas górskich trekkingów. Wynika to z faktu, że jedzenie przygotowane w ten sposób zabiera niezbędną w trakcie wędrówki dawkę energii, a także nie zajmuje zbyt wiele cennego miejsca w plecaku. Wystarczy zalać posiłek gorącą wodą, by po kilku minutach cieszyć się smaczną potrawą o wegańskim charakterze. Połączenie kuskusu z warzywami okaże się niezwykle trafnym wyborem jeżeli chodzi o wyposażenie swojej turystycznej kuchni w niezbędny posiłek. Kiedy będziesz na szlaku z dala od cywilizacji to szybkie przygotowanie pożywienia staje się niezwykle istotne ze względu na panujące wokół warunki. Bo z posiłku Trek'n Eat Komosa ryżowa po meksykańsku możesz korzystać zarówno na zimowych, jak i letnich trekkingach.

Posiłek liofilizowany Trek'n Eat Komosa ryżowa po meksykańsku stanowi pełnowartościowy, wegański produkt, którego skład został odpowiednio zbilansowany, co pozwoli na efektywniejsze podejmowanie górskich trekkingów. Specjalny sposób przygotowania takich liofilizowanych dań, zapewnia im pożądany skład wartości odżywczych, łatwość w transportowaniu oraz prosty, szybki i co najważniejsze nieskomplikowany sposób ich przygotowywania.

Posiłek Trek'n Eat Komosa ryżowa po meksykańsku to smaczna dawka energetyczna dodająca sił do górskiego trekkingu.

Trek'n Eat Komosa ryżowa po meksykańsku - najważniejsze cechy:
  • Dodaje niezbędnej energii na szlaku i zawiera bogactwo wartości odżywczych;
  • Długi okres przydatności do spożycia;
  • Łatwe i szybkie przygotowanie;
  • Lekkie i łatwe w transporcie opakowanie;
  • Pozwala zaoszczędzić cenne miejsc w górskim plecaku;

Wartość odżywcza:

Dla 100 gram:
Wartość energetyczna: 426 kcal/1778 kJ
Tłuszcz: 21 g
Z tego nasycone kwasy tłuszczowe: 13 g
Węglowodany: 45 g
W tym cukry: 6,9 g
Błonnik pokarmowy: 7,7 g
Białko: 11 g
Sól: 4,6 g

Składniki: 44% quinoa, 28% warzywa w zmiennych proporcjach (ziemniaki, czerwona fasola, pomidory, papryka, kukurydzy, SELER, cebula dymka), tłuszcz palmowy, sól, cukier, aromat, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: cytrynian sodu; kolendra.

Alergeny: seler.

Przyrządzanie: Wlać zagotowaną wodę do wysokości 7,5 cm na skali (320 ml) bezpośrednio do torebki i dobrze wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 8 min.

Waga netto: 140 g / Po przygotowaniu: 460 g

Produkt pakowany próżniowo. Wyprodukowano w Niemczech. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie klientów o Trek'n Eat Quinoa / Komosa ryżowa po meksykańsku - liofilizat wegański
2.0
1 opinia