Twoje konto firmowe jest zablokowane i nie możesz składać zamówień. Jeśli masz pytania, skontaktuj się proszę z administratorem Twojej firmy.

Trek'n Eat Jambalaya warzywna - liofilizat wegański bezglutenowy

Cena promocyjna 24,57 zł Cena regularna 28,90 zł
Produkt dostępny, gotowy do wysyłki.
Koszt dostawy już od 8,90 zł Szczegóły

Zadaj pytanie
Zapytaj o produkt
Koszty dostawy
Stosujemy PROSTE STAWKI - waga i wymiary przesyłki nie wpływają na cenę dostawy!
Poczta Polska S.A. - usługa Kurier 48
Łączna cena zamawianych towarówKoszt dostawy
Płatne z góryPłatne przy odbiorze
0 - 249,99 zł Płatne z góry 8,90 zł Przy odbiorze 11,90 zł
250 - 349,99 zł Płatne z góry 0 zł! Przy odbiorze 11,90 zł
> 350 zł Płatne z góry 0 zł! Przy odbiorze 0 zł!
InPost - Paczkomaty 24/7
Łączna cena zamaiwanych towarówKoszt dostawy
Płatne z góryPłatne przy odbiorze
0 - 299,99 zł Płatne z góry 10,90 zł Przy odbiorze - nie dotyczy -
> 300 zł Płatne z góry 0 zł! Przy odbiorze - nie dotyczy -
logo dhl DHL - paczka kurierska
Łączna cena zamaiwanych towarówKoszt dostawy
Płatne z góryPłatne przy odbiorze
0 - 449,99 zł Płatne z góry 13,90 zł Przy odbiorze 13,90 zł
> 450 zł Płatne z góry 0 zł! Przy odbiorze 0 zł!

Trek'n Eat Jambalaya warzywna to pyszne bezglutenowe danie wegańskie, które doda niezbędnej na szlaku energii sprawiając, że pokonywanie górskiej ścieżki będzie efektywniejsze. Te kreolska potrawa na stałe zagości w Twojej turystycznej kuchni.

Osoby pracujące w Trek’n Eat to prawdziwi smakosze, którzy doskonale wiedzą, co na szlaku sprawi, że nabierzesz ochoty do dalszej wędrówki. Przepisz na te jambalayę to sprawdzona kreolska receptura, która została doceniona na całym świecie za swoje walory smakowe. Jednak ten posiłek wsparty został nowoczesnymi technologiami żywieniowymi, co pozwala na jego długie przechowywanie, a także przyrządzanie w outdoorowej kuchni.

Posiłek liofilizowany bezglutenowy Trek'n Eat Jambalaya warzywna to skuteczne rozwiązanie problemu posiłków podczas górskich trekkingów. Wynika to z faktu, że jedzenie przygotowane w ten sposób zabiera niezbędną w trakcie wędrówki dawkę energii, a także nie zajmuje zbyt wiele cennego miejsca w plecaku. Wystarczy zalać posiłek gorącą wodą, by po kilku minutach cieszyć się smaczną potrawą o wegańskim charakterze. Połączenie kuskusu z warzywami okaże się niezwykle trafnym wyborem jeżeli chodzi o wyposażenie swojej turystycznej kuchni w niezbędny posiłek. Kiedy będziesz na szlaku z dala od cywilizacji to szybkie przygotowanie pożywienia staje się niezwykle istotne ze względu na panujące wokół warunki. Bo z posiłku Trek'n Eat Jambalaya warzywna możesz korzystać zarówno na zimowych, jak i letnich trekkingach.

Posiłek liofilizowany Trek'n Eat Jambalaya warzywna stanowi pełnowartościowy produkt, którego skład został odpowiednio zbilansowany, co pozwoli na efektywniejsze podejmowanie górskich trekkingów. Specjalny sposób przygotowania takich liofilizowanych dań, zapewnia im pożądany skład wartości odżywczych, łatwość w transportowaniu oraz prosty, szybki i co najważniejsze nieskomplikowany sposób ich przygotowywania.

Posiłek liofilizowany Trek'n Eat Jambalaya warzywna to smaczne wsparcie energetyczne, które doskonale sprawdzi się podczas górskich biwaków i trekkingów.

Trek'n Eat Jambalaya warzywna najważniejsze cechy:
  • Dodaje niezbędnej energii na szlaku i zawiera bogactwo wartości odżywczych;
  • Długi okres przydatności do spożycia;
  • Łatwe i szybkie przygotowanie;
  • Lekkie i łatwe w transporcie opakowanie;
  • Pozwala zaoszczędzić cenne miejsc w górskim plecaku;

Wartość odżywcza:

Dla 100 gram:
Wartość energetyczna 1489 kJ / 356 kcal
Tłuszcze: 4,2 g
Z tego nasycone kwasy tłuszczowe: 2,5 g
Węglowodany: 68 g
W tym cukry: 14,0 g
Błonnik pokarmowy: 6,2 g
Białko: 9,9 g
Sól: 4,9 g

Składniki: ryż, 27% warzywa w zmiennych proporcjach wagowych (pomidory, SELER, szpinak, marchew, brokuły, cebula, groch, por, kukurydza), sól spożywcza, cukier, tłuszcz palmowy, przyprawy, brzeczka, ekstrakt z drożdży, regulator kwasowości: cytrynian trisodowy; środek zagęszczający: mączka guar; pietruszka, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; koncentrat z pomidora, maltodekstryna, aromat naturalny.

Alergeny: seler;

Przyrządzanie: Wlać zagotowaną wodę do wysokości 9 cm na skali (490 ml) bezpośrednio do torebki i dobrze wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 2 min.

Waga netto: 180 g / Po przygotowaniu: 670 g

Produkt pakowany próżniowo. Wyprodukowano w Niemczech.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Trek'n Eat Jambalaya warzywna - liofilizat wegański bezglutenowy - opinie klientów

0.0
0 opinie