Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Zawsze możesz zmienić te ustawienia; szczegóły znajdziesz w Polityce Cookies.

OK

  • - 15 % Posiłek liofilizowany Trek'n Eat Grzyby leśne - ragout sojowe z makaronem
  • - 15 % Posiłek liofilizowany Trek'n Eat Grzyby leśne - ragout sojowe z makaronem

Posiłek liofilizowany Trek'n Eat Grzyby leśne - ragout sojowe z makaronem

  • 28,90 24,57
  • Produkt dostępny, gotowy do wysyłki.

    Koszt dostawy już od 8,90

    Dostawa gratis dla zamówień powyżej 250,00

    Szczegóły

  • Wybrana opcja jest teraz niedostępna.

    Powiadom mnie, natychmiast gdy się pojawi!

    Twój rozmiar:

    Twój adres e-mail:

    Pełna treść zgody

Szczegółowe informacje o kosztach dostawy

Posiłek liofilizowany Trek’n Eat Grzyby leśne – ragout sojowe z makaronem to smaczna grzybowa potrawka dodająca energii podczas wszelkich turystycznych aktywności. Kilka takich pożywnych saszetek zabierzesz ze sobą na trekking, biwak, wyprawę rowerową lub spożyjesz podczas odpoczynku od wspinaczki. Łatwość i szybkość przyrządzania tego posiłku to wszystko, co niezbędne w trakcie turystycznego wysiłku.

Posiłek Trek’n Eat dodaje sił do górskich aktywności za sprawą składników odżywczych tutaj się znajdujących. Dzięki temu regeneracja będzie szybsza, a organizm wzmocniony. Jak wiemy zbilansowana dieta podczas wysiłku poprawia jego efektywność chroniąc nas przed szybkim przemęczeniem.

Posiłek liofilizowany Trek’n Eat Grzyby leśne – ragout sojowe z makaronem to skuteczne rozwiązanie problemu posiłków podczas górskich trekkingów. Wynika to z faktu, że jedzenie przygotowane w ten sposób zabiera niezbędną w trakcie wędrówki dawkę energii, a także nie zajmuje zbyt wiele cennego miejsca w plecaku. Wystarczy zalać posiłek gorącą wodą, by po kilku minutach cieszyć się smaczną potrawą o wegańskim charakterze. Połączenie kuskusu z warzywami okaże się niezwykle trafnym wyborem jeżeli chodzi o wyposażenie swojej turystycznej kuchni w niezbędny posiłek. Kiedy będziesz na szlaku z dala od cywilizacji to szybkie przygotowanie pożywienia staje się niezwykle istotne ze względu na panujące wokół warunki. Bo z posiłku Trek’n Eat Grzyby leśne – ragout sojowe z makaronem możesz korzystać zarówno na zimowych, jak i letnich trekkingach.

Posiłek liofilizowany Trek’n Eat Grzyby leśne – ragout sojowe z makaronem stanowi pełnowartościowy produkt, którego skład został odpowiednio zbilansowany, co pozwoli na efektywniejsze podejmowanie górskich trekkingów. Specjalny sposób przygotowania takich liofilizowanych dań, zapewnia im pożądany skład wartości odżywczych, łatwość w transportowaniu oraz prosty, szybki i co najważniejsze nieskomplikowany sposób ich przygotowywania.

Posiłek liofilizowany Trek’n Eat Grzyby leśne – ragout sojowe z makaronem to smaczne wsparcie energetyczne, które doskonale sprawdzi się podczas górskich biwaków i trekkingów.

Trek’n Eat Grzyby leśne – ragout sojowe z makaronem najważniejsze cechy:

  • Dodaje niezbędnej energii na szlaku i zawiera bogactwo wartości odżywczych;
  • Długi okres przydatności do spożycia;
  • Łatwe i szybkie przygotowanie;
  • Lekkie i łatwe w transporcie opakowanie;
  • Pozwala zaoszczędzić cenne miejsc w górskim plecaku;

Wartość odżywcza:

Dla 100 gram:
Wartość energetyczna: 386 kcal/1622 kJ
Tłuszcz: 11,3 g
Z tego nasycone kwasy tłuszczowe: 6,6 g
Węglowodany: 50 g
W tym cukry: 8,5 g
Błonnik pokarmowy: 6,3 g
Białko: 19,8 g
Sól: 3,8 g

Składniki: makaron [(50%), GRYSIK PSZENNY, BIAŁKO, sól}, 16% teksturowane BIAŁKO SOJOWE, tłuszcz palmowy, LAKTOZA, PSZENNA MĄCZKA, sól spożywcza, ŚMIETANA W PROSZKU, por, skrobia modyfikowana, marchew, 1,5% pieczarki, BIAŁKO MLEKA, ekstrakt z drożdży, pomidory, cebule, środek zagęszczający: mączka guar, aromat (z SELEREM, PSZENICĄ), przyprawy, borowiki w proszku, maltodekstryna, środek zakwaszający: kwas cytrynowy; borowiki, drożdże w proszku, cukier, SOS SOJOWY (*SOJA*, sól spożywcza, ocet winny), karmel, barwiący ekstrakt z kurkumy.

Alergeny: jaja, zawiera gluten, laktoza, mleko, seler, soja.

Przyrządzanie: Wlać zagotowaną wodę do wysokości 8,5 cm na skali (520 ml) bezpośrednio do torebki i dobrze wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 8 min.

Waga netto: 160 g / Po przygotowaniu: 680 g

Produkt pakowany próżniowo. Wyprodukowano w Niemczech.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masz pytania odnośnie produktu?

Zapytaj o produkt

Opinii: 0 Dodaj opinię

Produkty podobne